Hapjes

nieuw amsterdam2

Hapjes schaal basis voor 20 pers. €60,- excl. minimale afname voor 10 pers:
* Kaas met zilverui.
* Oudekaas met olijf.
* Leverworst.
* Grillworst.
* Wrap met kruidenkaas , ruccola en gerookte zalm.
* Gebraden gehakt/ augurk.
* Ham/ asperges.
* Snijworst met roomkaas.

Hapjes schaal Populair voor 20 pers. €75,- excl. minimale afname voor 10 pers:

* Gehaktballetjes.
* Kaas met zilverui.
* Oudekaas met olijf.
* Leverworst.
* Grillworst.
* Coburgerham met annanas.
* Gebraden gehakt/ augurk.
* Ham/ asperges.
* Wrap met kruidenkaas, ruccola en gerookte zalm.
* Snijworst/ roomkaas.

Hapjesschaal luxe voor 20 pers €100,- excl. minimale afname voor 10 pers:

* Gehaktballetjes.
* Oudekaas met olijf.
* Brie.
* Gevuld ei.
* Snijworst/ roomkaas.
* Geitenkaas omwikkeld met katenspek.
* Coburgerham met annanas.
* Spaanse/ Italiaanse worst soorten.
* Ham/asperge.
* Bali cocktail.

Hapjes broodplank €5,50 p.p. excl. Minimale afname voor 10 pers. (De hapjes worden geserveerd op plakjes party brood)
* Huisgedraaide filet american met blokjes augurk.
* Gerookte zalm met qacamole en krab.
* Salseverino kaas met pittige abrikozen cutney en olijf.
* Coburgerham met tomaten salsa.
* Paté met piccalilly en vijg.

Hapjes schaal amuse €6,50 p.p. excl. Minimale afname voor 10 pers. (De amuses worden geserveerd in plastieken cups)

* Ontkoppelt ei ‘’gevuld ei in laagjes’’.
* Tapenade met gemarineerde olijven en zontomaat.
* Gerookte makreel met kruiden mayonaise.
* Beenham met honing mosterd saus.
* Rauw gemarineerd zalm met advocado (qacamole) en krab.
* Gedroogde ham met annanas en ruccola.
* Huisgemaakte paté met piccalilly.

Hapjes buffet €15,50 p.p. excl minimale afname voor 10 pers.:
* 3 Luxe amuses o.a. vlees, vis en vegetarisch (afhankelijk van het seizoen en aanbod).
* 3 Soorten tapas o.a. olijven, kaas, ham en worst soorten (Italiaanse/ Spaanse hartige hapjes).
* 2 Opgemaakte salades. (Kartoffel, vis, pasta, rundvlees of huzaren salade).
* Proeverij van verschillende gerookte vis soorten. (afhankelijk van het seizoen en aanbod).
* Proeverij van verschillende gedroogde ham/ worst soorten met bijpassend garnituur.
* Kaas plankje met bijpassend garnituur. (oude, zachte, jonge of schimmel kazen).
* Vers afgebakken broodsoorten met huis gemaakte smeersels. (Bijvoorbeeld: Kruidenboter, roomkaas, pesto of tapanade)

Top