Privacybeleid

Privacy Statement

Privacy- en cookiestatement Doorten Catering en Party verhuur

 

Doorten Catering en Party verhuur (hierna: Doorten) vindt het van belang dat uw privacy wordt gerespecteerd. Daarom gaan wij zorgvuldig met uw (persoons)gegevens om. Middels dit privacy statement informeren wij u over de gegevens die wij verzamelen als u onze website www.cateringservicedwingeloo.nl bezoekt en hoe wij met deze gegevens omgaan.

 

Welke gegevens worden er verzameld

Doorten verzamelt gegevens die nodig zijn om u de website te kunnen tonen, te verbeteren en om contact met ons op te kunnen nemen.

 

Cookies

Voor het analyseren en verbeteren van het gebruik van onze website plaatsen wij cookies op uw apparaat. Tevens verzamelen wij algemene gegevens van bezoekers van onze website met het doel de website te verbeteren. Hierbij gebruiken wij onderstaande cookies:

 

  • _ga*, _gat*, _gid*, _gac*
    Deze cookies worden gebruikt om statistieken over het surfgedrag binnen de website te verzamelen in Google Analytics. Deze cookies worden geplaatst door de website.
  • CONSENT
    Dit is een Google-gebruiker specifieke cookie waarin opgeslagen wordt of de gebruiker akkoord is met de privacy-instellingen van Google. Bijvoorbeeld de Google Maps iframe. Deze cookies worden geplaatst door Google.
  • 1P_JAR
    Deze cookies worden door Google gebruikt om op basis van recente zoekopdrachten en eerdere interacties aangepaste advertenties op Google-sites te laten zien.
    Deze cookies worden geplaatst door Google.
  • NID
    De meeste Google-gebruikers hebben een voorkeurscookie ‘NID’ in hun browsers. Een browser stuurt deze cookie mee bij verzoeken aan de sites van Google. De NID-cookie bevat een unieke ID die Google gebruikt om uw voorkeuren en andere informatie te onthouden, zoals uw voorkeurstaal (bijvoorbeeld Nederlands), hoeveel zoekresultaten u per pagina wilt laten weergeven (bijvoorbeeld 10 of 20) en of u het SafeSearch-filter van Google wilt inschakelen. Deze cookie wordt geplaatst wanneer een bezoeker google-content voorgeschoteld krijgt, zoals bijvoorbeeld de Google Maps iframe.
    Deze cookies worden geplaatst door Google.

 

Gebruik van de verzamelde gegevens

De verzamelde gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de doeleinden waarvoor we de gegevens hebben verkregen. Uw bezoekgegevens worden gebruikt om u de website te kunnen tonen en om te kunnen analyseren hoeveel bezoekers onze website krijgt, welke webpagina’s worden bezocht en waar bezoekers vandaan komen. Op deze manier zijn wij in staat de website te verbeteren. De persoonsgegevens die wij aan u vragen in ons contactformulier, worden uitsluitend gebruikt om contact met u te kunnen opnemen omtrent de door u gewenste informatie/het uitbrengen van een passende offerte. De persoonsgegevens komen binnen op info@cateringservicedwingeloo.nl. De persoonsgegevens worden niet aan derden verstrekt, tenzij wij daartoe wettelijk verplicht zijn of om de gesloten overeenkomst naar behoren uit te kunnen voeren. Door ons ingeschakelde derden ter uitvoering van uw overeenkomst, zijn verplicht de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Volgens de geldende privacywetgeving mag Doorten alleen persoonsgegevens verwerken indien de verwerking daarvan berust op wettelijke grondslagen. Doorten hanteert de volgende rechtsgronden voor de verwerking van persoonsgegevens:

  • in het kader van de totstandkoming en/of uitvoering van een overeenkomst tussen u en Doorten;
  • in verband met de gerechtvaardigde belangen van Doorten, waarbij Doorten erop let dat de impact op uw privacy zo beperkt mogelijk is;
  • om de wet na te leven (waaronder boekhoudkundige verwerking, fiscale verplichtingen en verplichtingen in het kader van gerechtelijke bevelen of andere dwingende wet- en regelgeving);
  • u heeft ondubbelzinnig toestemming verleend voor het verwerken van persoonsgegevens.

 

Beveiliging van de gegevens

Doorten heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om de persoonsgegevens te beveiligen tegen de verlies of tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking.

 

Uw privacyrechten

U heeft recht op inzage in uw persoonsgegevens, het recht om correctie, beperking of verwijdering van uw persoonsgegevens te vragen en daarnaast kunt u vragen om overdracht van uw gegevens. Ten slotte kunt u bezwaar maken tegen het gebruik van uw gegevens.

 

Indien u toestemming heeft gegeven voor de verwerking van uw gegevens, dan kunt u deze te allen tijden intrekken.

 

U kunt uw schriftelijke verzoeken dan wel vragen met betrekking tot privacygerelateerde zaken sturen aan:

 

Doorten Catering en Party verhuur

Privacy

Nijverheidsweg 10a

7991 CZ Dwingeloo

Of via e-mail: info@cateringservicedwingeloo.nl.

 

U ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord.

 

U bent tevens gerechtigd een klacht in te dienen over het gebruik van uw gegevens bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Wijzigingen

Wij behouden ons het recht voor wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Check daarom regelmatig de privacyverklaring voor een update van ons privacybeleid.

 

Vragen

Mocht u nog vragen hebben over ons privacybeleid, neem dan gerust contact met ons op via info@cateringservicedwingeloo.nl.

 

 

Mei 2018

 

Top